Bestellen en bezorgen

Gemakkelijk winkelen en bestellen
Via het keuzemenu boven in de pagina kun je gemakkelijk kiezen voor de doelgroep waar je naar op zoek bent. Daarnaast kun je je keuze verfijnen op productgroep.

Ondersteuning
Wij helpen je graag verder met problemen en ondersteuning van het bestelproces. Je kunt ons per mail bereiken op contact@distinctif.nl. Wil je liever telefonisch contact met één van onze werknemers? Dan kun je ons bereiken op maandag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur op 0348-469449.

Verzending
Wij streven ernaar jouw bestelling op werkdagen binnen 48 uur te leveren, zodra wij de betaling van je bestelling hebben ontvangen. De levertermijn is afhankelijk van de beschikbare voorraad van de door jou bestelde artikelen. Je ontvangt een bericht per mail zodra jouw bestelling het magazijn verlaat.

Wij rekenen €4,95 verzendkosten (NL).

Prijzen
De prijzen op onze webwinkel zijn vermeld in Euro’s, inclusief btw en exclusief verzendkosten. Betaling geschiedt via de door u gekozen betaalmethode.

Levering
Goederen die wij de ene dag versturen, ontvang je doorgaans de volgende dag. Je kunt ervoor kiezen om het pakket op een ander adres te laten leveren, geef dit aan tijdens het bestelproces.